Bi öyle Bi Böyle Sözleri

Bi öyle bi böyle Ben kimim anlarsan söyle Sırtımda taş Elimde boş bi kutu İstersem sevebilirim bu oyunu e şimdi üç saattir oturmuşuz dinlemişiz filan Beş asırdır oturmuşuz dinlemişiz falan Ben ne kadar manyağım yo en çok ben çılgınım Sana buraya yazıyom bak o kada çılgın diilsin Yeni bişey söyle bana kendinle barışmalısın Yeni bişey söyle bana her şey senin içinde Allah çarpsın yarım saat önce falan bi. Bi masanın etrafında türlü türlü hayvanlar.

Berat Kandili Mesajlari Sozleri 2021 Resimli Hadisli Ayetli Duali Yazili Anlamli Hayirli Kandiller Mesajlari 27 Mart 2021 Gazete Haberleri

Adamlar - Bi Öyle Bi Böyle Eski Dostum Tankla Gelmişbir öyle bir böyleben kimim anlarsan söylesırtımda taşelimde boş bir kutuistersem sevebilirim bu oyunu.

Bi öyle bi böyle sözleri. Boşa arama ne öyle ne şöyle böyle Contra. Zaman bizden geride kalmış çıktığımız yokuşta. Bir masanın etrafında türlü türlü hayvanlar.

Ben kimim anlarsan söyle. Koca Yaşlı Şişko Dünya 5. Bi Öyle Bi Böyle 4.

Bir masanın etrafında türlü türlü hayvanlar. İnsanın Düştüğü Durumlar 6. Bi öyle bi böyle.

E şimdi üç saattir oturmuşuz dinlemişiz falan. Adamlar Bi Öyle Bi Böyle Şarkı Sözü. Adamlar Şarkı Sözleri - Bi Öyle Bi Böyle.

Bi öyle bi böyle. Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler. Bi öyle Bi böyle ben kimin anlarsan söyle.

Sırtımda taş elimde boş bir kutu. Bi öyle bi böyle. O zаmаn şöyle boşа аrаmа ne öyle ne şöyle böyle Contrа yep Lecter is bаck emin değilim belki Dexterımdır belki de Set аmа şeytаn değilim bаnа işlemez desturun beybi çünkü kuru kаfаtаsımın аltındа x durur hep.

Bi öyle bi böyle ben kimin anlarsan söyle Sırtımda taş elimde boş bir kutu İstersem sevebilirim bu oyunu. Elimde boş bir kutu. B-----4b-- G--5--3--5--3--5----- Intro Cm G G Cm G G Fm Bb Cm G G Cm G G Bi öyle bi böyle Cm G G Ben kimim anlarsan söyle Fm Sırtımda taş Bb Elimde boş bi kutu Cm G G İstersem sevebilirim bu oyunu Cm G Bi masanın etrafında türlü türlü hayvanlar G Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler Cm G Zaman bizden geride kalmış çıktığımız yokuşta G Sırası gelen lafını ediyo G.

İstersem sevebilirim bu oyunu. Bi Öyle Bi Böyle Şarkı Sözleri. Bi masanın etrafında türlü türlü hayvanlar Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler Zaman bizden geride kalmış çıktığımız yokuşta Sırası gelen lafını ediyo elimizde kartlar.

O zaman söyle nasıl yapalım sizce. Cm G G Bi öyle bi böyle Cm G G Ben kimim anlarsan söyle Fm G G Sırtımda taş elimde boş bir kutu Cm G G İstersem sevebilirim bu oyunu Cm E şimdi üç saattir oturmuşuz dinlemişiz falan G G Beş asırdır oturmuşuz dinlemişiz falan Cm Ben ne kadar manyağım yo en çok ben çılgınım G G Sana buraya yazıyom bak o kada çılgın diilsin Cm Eteğimde taşlarla etrafımda dönerken G G Kaç tanesi. Sana buraya yazıyom bak.

Mister Geng Rapçi olmak kolaydır başta övünmek Hayatı boyunca kavga etmeyip savaşçı görünmek. Bi öyle bi böyle ben kimin anlarsan söyle Sırtımda taş elimde boş bir kutu İstersem sevebilirim bu oyunu. Bi öyle bi böyle.

Elimde boş bir kutu. Bi öyle bi böyle ben kimin anlarsan söyle. Adamlar Bi Öyle Bi Böyle şarkı sözü Bi öyle bi böyle ben kimin аnlаrsаn söyle Sırtımdа tаş elimde boş bir kutu İstersem sevebilirim bu oyunu Bi mаsаnın etrаfındа türlü türlü hаyvаnlаr Mаskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler Zаmаn bizden geride kаlmış çıktığımız yokuştа.

Zaman bizden geride kalmış çıktığımız yokuşta. İstersem sevebilirim bu oyunu. Sırtımda taş elimde boş bir kutu.

Bi öyle bi böyle. İstersem sevebilirim bu oyunu. İstersem sevebilirim bu oyunu.

Bi Öyle Bi Böyle. Adamlar Bi Öyle Bi Böyle Dinle Bi öyle bi böyle Ben kimim anlarsan söyle Sırtımda taş Elimde boş bir kutu İstersem sevebilirim bu oyunu Bir masanın etrafında türlü türlü hayvanlar Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler Zaman. O kadar çılgın değilsin.

Bi masanın etrafında türlü türlü hayvanlar Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler Zaman bizden geride kalmış çıktığımız yokuşta Sırası gelen lafını ediyo. Yep Lecter is back emin değilim belki Dexterımdır belki de Set ama şeytan değilim bana işlemez desturun beybi çünkü kuru kafatasımın altında x durur hep. Zaman bizden geride kalmış çıktığımız yokuşta.

Boşa arama Ne öyle ne şöyle böyle. Ben ne kadar manyağım yo En çok ben çılgınım. Boşa arama ne öyle ne şöyle böyle Verse 2.

Yep Lecter is back Emin değilim belki Dexterımdır belki de Set Ama şeytan değilim bana işlemez desturun beybi Çünkü kuru kafatasımın altında x durur hep Sesim mükemmelmiş Hayır üzgünüm Bence sen sik sesine maruz kalmışsın Bi. Ben kimim anlarsan söyle. Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler.

Contra Böyle şarkı sözü Orking o zаmаn söyle nаsıl yаpаlım sizce. Bi öyle bi böyle Ben kimim anlarsan söyle Sırtımda taş Elimde boş bir kutu İstersem sevebilirim bu oyunu Bir masanın etrafında türlü türlü. Bi öyle bi böyle.

Maskeli gibi değişiğiz öyle böyle tripler. Beş asırdır oturmuşuz dinlemişiz falan. Sırası gelen lafını ediyor elimizde kartlar.

Sessizligi Dinle Resimli Sozler Alintilar 3

En Guzel Anlamli Ve Yeni Cuma Mesajlari Ile Sozleri Son Dakika Haberleri

Agir Sozler Kalemimden Dokulenler Anlamli Sozler

Anlamli Sozler Ozlu Sozler Guzel Sozler Kisa Guzel Ask Sozleri Aci Sozler

Reyhan La Her Sey Dolunay Bana Bir Ameliyat Masasi Isigi Gibi Gelir Hep

Gunun Sozleri

Agir Sozler Kalemimden Dokulenler Anlamli Sozler

Siirler Guzel Sozler

Anlamli Sozler Ozlu Sozler Guzel Sozler Kisa Guzel Ask Sozleri Ask Sozleri

Agir Sozler Kalemimden Dokulenler Anlamli Sozler

Berat Kandili Mesajlari Sozleri 2021 Resimli Hadisli Ayetli Duali Yazili Anlamli Hayirli Kandiller Mesajlari 27 Mart 2021 Gazete Haberleri

Siirler Guzel Sozler

Blogcubaba Turbesi En Guzel Sozler

Dunyada Iki Dili Olanin Bir Oyle Bir Boyle Konusanin Ahirette De Atesten Iki Dili Olur Guzel Sozler Dini Anlamli Sozler Ayrilik Ask Sevgi Sozleri Mesajlari

Guzel Sozler Kisa Anlamli Sozler Ask Ve Sevgi Sozleri 2020 Mutluluk Ile Ilgili Sozler Mutlu Eden Mesajlar Sevgiliye

Siirler Guzel Sozler

Kralice Elizabeth In Bugun Yine Turkiye Yi Isgal Etmek Istesek Bizi Ciceklerle Karsilayacak Adamlarimiz Hazir Tipki 1920 De Oldugu Gibi Dedigi Iddiasi Dogruluk Payi

Derin Hakikatler Jurnalci

Gunun Sozleri

Dunyada Iki Dili Olanin Bir Oyle Bir Boyle Konusanin Ahirette De Atesten Iki Dili Olur Guzel Sozler Dini Anlamli Sozler Ayrilik Ask Sevgi Sozleri Mesajlari

Zdtime Bir Oyle Bir Boyle

3

Oyle Bir Yerdeyim Ki

Adamlar Bi Oyle Bi Boyle Muzik Kafasi Alternatif Muzik Arsivi


Comments