Urfa şarkıları Sözleri

Müziğe olağanüstü değer veren ve kendilerini müzik konusunda keyf ehlileri diye. Urfa Sıra Geceleri Kara Köprü Narlıktır Şarkı Sözleri Sözü ile Dinle.

Turkulerimiz Ve Yoreleri Muzik Listeleri

Şanlıurfa Türküleri Dağlar Duman Böyle Mp3 indir dur müzik yükle Dağlar Duman Böyle dinle sözleri oku Dağlar Duman Böyle cepten mobil indir.

Urfa şarkıları sözleri. Bazen kırgınlığımızı dile getirmek bazen aşkımızı anlatmak bazen de barış dalı uzatmak için şarkı sözlerine sarılırız. Halk Türküsü Urfa Türküsü 99 Urfanın etrafı dumanlı dağlaR amaN aman İçerim yanıyor yar yar gözlerim ağlar Benim zalım derdim cihanı dağlaR amaN aman Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar Anandan babandan yardan ayrı goyarlar Urfa dağlarında gezer bir ceylaN amaN aman Yavrusun yitirmiş anam ağlıyor yaman Benim bu derdime bulunmaz dermaN amaN aman. U harfı üzre türk azeri ve yabancı şarkıcıları bula bilirsiniz.

Bu listedeki Kürtçe düğün halaylarını dinlerken insan yerinde duramıyor. Azerice ve aklınıza gelebilecek her türlü müzik tarzında şarkıları sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz. Paraguaydan urfaya selam olsun baska bir keyif aliyorum urfa turkulerinden.

İbrahim Tatlıses Urfa Sana Küsmüş mp3 indir İbrahim Tatlıses Urfa Sana Küsmüş müzik indir İbrahim Tatlıses Urfa Sana Küsmüş indir Urfa Sana Küsmüş dinle İbrahim Tatlıses Urfa Sana Küsmüş mobil indir İbrahim Tatlıses Urfa Sana Küsmüş şarkı sözleri. Azerice ve aklınıza gelebilecek her türlü müzik tarzında şarkıları. Türkçe Şarkı Sözü Ara Şarkıları Sözleri ile Dinle Urfa Sıra Geceleri Kara Köprü Narlıktır.

Hızlı halay sevenler de sadece üç ayak oynamayı bilenler de bu listeye bayılacak. Çocuk Şarkıları ARI Dinle ARI Yaz geldi çiçekler açtı Arılar hep çalıştı Arı vız vız vız Arı vız vız vız diye çalışır Arı vız vız vız diye çalışır Önce menekşeyi koklar Sonra gülü. Ganatlı Gapı - Cengiz Özkan Gizlendi - Cengiz Özkan Bugün Canan Geldi Bize - Cengiz Özkan Ne Hacıyız Ne Hocayız - Cengiz Özkan Felek Uzun Hava - Cengiz Özkan.

Urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman İçerim yanıyor yar yar gözlerim ağlar Benim bu derdime bulunmaz derman aman Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar Anandan babandan yardan ayrı koyarlar Urfa dağlarında gezer bir ceylan aman aman Yavrusun yitirmiş yar yar ağlıyor aman. Azerice ve aklınıza gelebilecek her türlü müzik tarzında şarkıları sitemizde kolaylıkla. Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende.

Zer Mircan - Agire Jiyan. Türkü Yurdu sadece türkü sözlerini ve notalarını içerir. Bazen kırgınlığımızı dile getirmek bazen aşkımızı anlatmak bazen de barış dalı uzatmak için şarkı sözlerine sarılırız.

Hele bak saçlarımaKar yağdı kar yağdıKar yağdı da kalkmıyorFelekten boğazımaEl değdi el değdiEl değdi bırakmıyorDağlar duman böyleGeçti zaman böyleYar benden. Samsunluyum Ama urfa bir baska. Arap makamlarındaki yanıklık anadolu ezgilerindeki gizem ve zenginlik ile klasik türk müziğiyle etkileşim urfa türkülerini gerçekten ayrı bir boyuta ulaştırıyor.

Pek çok şarkı sözü yazarının ozan olarak anılmasının sebebi de bu sanırız. Urfanin coğrafi konumu nedeniyle doğu ve güneydoğu anadolu bölgeleri içinde muzikal zenginliği en yuksek türkülerdir. Lorke Lorke - Beşir Kaya.

Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende. Urfa şarkıları hâl lıdır yani cigerden dir. Pek çok şarkı sözü yazarının ozan olarak anılmasının sebebi de bu sanırız.

Kürtçe Halay Şarkıları Listesi. Şanlıurfa Türküleri Aralarda Aralarda Mp3 indir dur müzik yükle Aralarda Aralarda dinle sözleri oku Aralarda Aralarda cepten mobil indir. İsimlerine bakarken bile omuzların hareket etmeye başladı kabul et.

Sitede bulunan türkü sözleri tamamen bilgilendirme amaçlı sunulmuştur. Şanlıurfa Türküleri Urfa Ömçe Gelin Olasan Mp3 indir dur müzik yükle Urfa Ömçe Gelin Olasan dinle sözleri oku Urfa Ömçe Gelin Olasan cepten mobil indir. Şarkı şarkı sözü albüm sanatçı ara.

Şarkı Sözleri Dinle. Osmaniyeden Antep Maraş Urfa Hataydaki tüm gardaşlarıma selam olsun. Yöresel Müzikler Şanlıurfa-Atma Beni Ellere Şarkı Sözleri İndir Yöresel Müzikler Şarkıcı Albümleri Yöresel Müzikler Şanlıurfa-Atma.

Ocak 2012 Notalar Sozleri

Urfanin Etrafi Dumanli Daglar Notalar Sozleri

Sanliurfa Ile Ilgili Guzel Sozler Gezilmeye Deger Yerler Seyahat Tur Rehberi

Baris Manco Kalk Gidelim Kuheylan Sozleri

Huseyin Turan 2016 Turku Albumu Ki Turkuleri Dinle Turku Sozleri Yeni Sarkilar Sarki Sozu Sarki Sozleri Dinle Albumleri Sarki Turku Pop Arabesk Dinle

Muzik Dinle Sarki Dinle Dizi Izle Klip Izle Mp3 Indir Ibrahim Tatlises Ferhat Gocer Agamda Simdi Gelir

En Guzel Sanli Urfa Sozleri Gezilmeye Deger Yerler Seyahat Tur Rehberi

Album Dinle Sarki Dinle Yeni Albumu 2014 Albumu Sarki Sozleri Grup Kizilirmak Anadolu Turkuleri 2014 Turku Albumu

Urfanin Etrafi Dumanli Daglar Notalar Sozleri

Robin Schulz Ok Feat James Blunt Turkce Sarki Sozleri Lyrics Lyrics Yerli Yabanci Resimli Yeni Sarki Sozleri Pop Ilahi Yabanci Arabesk

Okul Oncesi Anneler Gunu Sarkilari Sozleri Okul Oncesi Anneler Gunu Sarki Sozleri

Koray Avci Sessiz Kadin 2015 Dinle Sarki Sozleri Turkce Sarki Sozleri Yabanci Sarki Sozu Cevirisi

Urfaliyam Ezelden 7 Bolumde Neler Olacak Fragmani Calan Sarki Dizi Muzikleri

Dine Sanliurfa Kaldir Elleri Part Ii Ayanlara Ozel 2019 Sarki Sozleri Sarki Sozu Ve Sozleri

Urfanin Etrafi Dumanli Daglar Notalar Sozleri

Kurtce Sarki Sozleri Sivan Perwer Hay Gidiye Xeydoke Sarki Sozleri

Sarki Sozu Sarki Sozu Sarki Sozleri Lyrcs 2017 Urfa Sira Geceleri Bir Yar Sevdim Cok Guzell

Tripkovic Trikolik Sarki Sozleri

Grup Tillo Ortagiz Bir Namusa 2015 Dinle Sarki Sozleri Turkce Sarki Sozleri Yabanci Sarki Sozu Cevirisi

Urfa Tutkunu Yanimda Kal

Rope Ft Ahvali Efgan Araf Sarki Sozleri Sarki Sozleri

Yeminim Var Dinle Sarki Sozu Sarki Sozu Sarki Sozleri Lyrcs 2017 Urfa Sira Geceleri

Serkan Kaya Mirra Sarki Sozleri Tc

Robin Schulz Ok Feat James Blunt Turkce Sarki Sozleri Lyrics Lyrics Yerli Yabanci Resimli Yeni Sarki Sozleri Pop Ilahi Yabanci Arabesk


Comments